PRP Behandling

PRP Behandling

PRP = Platelet-Rich Plasma. Autolog PRP (dvs en persons egne blodplader) indeholder vigtige vækstfaktorer, som bl.a. bruges til at regenerere og revitalisere ødelagt hud og hår.

Før PRP behandlingen udtages en blodprøve, som centrifugeres hvorved de røde blodlegemer adskilles fra plasmaet, som indeholder blodpladerne.

Efter blodpladerne er blevet isoleret indsprøjtes de i huden/hovedbunden hvor den største udtynding af hår er lokaliseret, hvor de så frigør vækstfaktorer, som effektivt stimulerer hårfolliklerne til øget vækst.

Man skal påregne ca. 3 PRP behandlinger med 1-3 måneders mellemrum.

Hvordan virker PRP-behandlinger på hårfolliklerne?

Den måde hvorpå vækstfaktorerne virker på hårfolliklerne er kompliceret men videnskabeligt veldokumenteret. Adskillige videnskabelige publikationer bekræfter således effektiviteten og virkningen af PRP-behandling ved forskellige hårlidelser.

I forbindelse med hårtransplantation og hårimplantation kan PRP forbedre såvel donor området som forbedre og forkorte ophelingen efter indgrebet.

Hvilke fordele er der ved PRP behandling?

PRP er et muligt alternativ ved behandling for alopecia.
PRP er en enkel, sikker og effektiv behandling uden bivirkninger.
PRP kan med fordel kombineres med LED-lys hudterapi.

LED-Lys hudterapi: indebærer anvendelse af røde eller infrarøde bølgelængder, der udsendes fra et panel af lysdioder. Proceduren er smertefri, sikker og uden bivirkninger. Kræver ingen ”downtime” i efterforløbet.

I 2003 konkluderede NASA at LED-Lysterapi fremmer heling og celle-regenerering, bl.a ved sår, forbrændinger og andre skader i huden. Dens kosmetiske anvendelse omfatter: reduktion af rynker og solskader, samt akne og rosacea.

LED-Lysterapi ”kick-starter” cellefunktioner og fremmer ny cellevækst bl.a til nydannelse og aktivering af hårfollikler. Netop derfor er kombinationen af LED-Lysterapi og PRP-behandling en fremragende og effektiv hårstimulerende behandling.

LED-Lysterapi bruges med fordel i forbindelse med opheling efter hår-tranplantation/implantation og laserbehandling af hud, hvorved ophelingstiden formindskes betydeligt.

Ved hårbehandling skal man regne med 12-20 behandlinger.

TRX2

Med Trx2 pillen lover forskere i Oxford, England, at hårtab hører fortiden til. Og der er noget om snakken. Trx2 pillen er en af Europas mest populære hårtabsbehandlinger lige nu. Den sælges i mere end 90 lande verden over.

Om TRX2

Trx2 er baseret på organiske forbindelser, og er kommet til verden efter titusindvis af forsøg på at kombinere mere end tusind naturlige og syntetiske stoffer. Ved at kombinere kraftfulde metaboliske stimulanser (Kalium, BCAA, eller forgrenede aminosyrer nemlig Leucin, Isoleucin og Valin, og nikotinsyre) med et naturligt energi genererende stof (L-carnitine-L-tartrate) fandt forskerne ud af, at de kunne genskabe hårpragten på begyndende skaldede mænd som kvinder, ved at angribe problemet molekylært.

Trx2 er videnskabeligt bevist at virke på 87% af alle mænd og kvinder, og det kan bruges af begge køn i alle aldre. Der er ingen tid at spilde, det er bare med at komme i gang.

Place4hair v/Klaus Mathiesen

Start processen i dag

Bliv vejledt af en konsulent som selv har fået lavet hårtransplantation.

100% garanti

Med hair by hair teknikken kan vi love de fleste en frisure som giver et yngre look, som syner fuldstændig naturligt, og hvor det nye hår ikke kan skelnes fra det gamle, selv ikke af din frisør.

Personlig rådgivning

Du får et ærligt svar, hvis vi vurderer, at dit hårtab ikke egner sig til transplantation, vi påtager os ganske enkelt ikke en opgave, hvis vi på dine vegne vurderer, at resultatet ikke vil blive tilfredsstillende.

Gratis konsultation

Alle konsultationer på place4hair er gratis. Ring nu 40963666 for en gratis konsultation. Så vil vi gennemgå din “hår situation”. Blandt andet hvor mange hår, der bør transplanteres for at få et fornuftigt resultat.