Information om hårtab

Det at tabe hår hver dag

Er en helt naturlig ting. Faktisk fælder alle kvinder som mænd omkring 100 hår om dagen, og i visse perioder af ens liv kan man fælde større mængder, uden at der er grund til bekymring af den grund.

Hvert enkelt hår på hovedet har en livscyklus på mellem 3-7 år. Der er en vækstfase, som varer fra 2-6 år, og hvor håret vokser. Så kommer der en overgangsfase, den catagene fase, 3-12 uger, hvor håret udstødes fra hårsækken, fulgt af hvilefasen, den telogene fase, som varer 2-8 måneder, hvorefter et nyt hår gendannes i den hårsæk, som har udstødt det gamle hår. Det betyder at et sted mellem 10-15% af ens hår konstant befinder sig i hvilefasen.

Problemet med hårtab opstår først, når de gamle hår ikke fuldt erstattes af nye hår. Typisk som det første tegn på hårtab er, at de nye hårs levetid falder dramatisk, hvilket i sig selv betyder, at relativt flere hår befinder sig i hvilefasen, og kvaliteten, tykkelsen af hårene, bliver ringere og ringere, og måske producerer hårsækken til sidst kun små spinkle dunhår, vellushår, for så helt at ”dø”.

Overvejelser ved behandlinger af hårtab

Styrk de eksisterende hår

Overvejer man at gøre noget ved sit hårtab, er det vigtigt at man ikke alene tænker på at få nye hår via transplantation, men også at gøre noget for at styrke de eksisterende hår.

Det kan f.eks. være behandling af hovedbundslidelser, og eller det kan være stimulering af svage hårsække med nogle af de produkter, som man ved kan styrke hårsækkens vitalitet, så håret bliver tykkere og får en længere vækstfase. Disse behandlinger er vigtige både før og efter hårtransplantationen, og vi vejleder i brugen.

Place4hair foretager for tiden kun hårtransplantationer i Grækenland.

Place4hair v/Klaus Mathiesen

Start processen i dag

Bliv vejledt af en konsulent som selv har fået lavet hårtransplantation.

100% garanti

Med hair by hair teknikken kan vi love de fleste en frisure som giver et yngre look, som syner fuldstændig naturligt, og hvor det nye hår ikke kan skelnes fra det gamle, selv ikke af din frisør.

Personlig rådgivning

Du får et ærligt svar, hvis vi vurderer, at dit hårtab ikke egner sig til transplantation, vi påtager os ganske enkelt ikke en opgave, hvis vi på dine vegne vurderer, at resultatet ikke vil blive tilfredsstillende.

Gratis konsultation

Alle konsultationer på place4hair er gratis. Ring nu 40963666 for en gratis konsultation. Så vil vi gennemgå din “hår situation”. Blandt andet hvor mange hår, der bør transplanteres for at få et fornuftigt resultat.