FUE teknikken

FUE Teknikken

FUE – Follicular Unit Extraction – betyder oversat til dansk, at man tager hår enkeltvis fra nakken og siderne af hovedet, også kaldet munkekransen, og flytter op på hovedet, hvor håret mangler.

Hårtab

Der er rigtig god og logisk grund til, at man kan reparere hårtab med FUE-teknik, som stammer tilbage fra årtusindets begyndelse. Tænk på at hårtab stort set altid rammer pande og isse hos mænd, og hos kvinder ser man nærmest altid en jævn udtynding som en bred motorvej ovenpå hovedet. Hårtab rammer således aldrig nakken, medmindre vi er ude i grænsetilfælde som total alopeci o.l. Hårtab er altså ”altid” ujævnt fordelt.

Det betyder at ”man kan stjæle hår” fra områder med tæt hårvækst og flytte til de skaldede eller hårtynde områder. De hår som man stjæler fra hårtætte områder er robuste hår, der under normale omstændigheder evner at vokse alle de steder, hvor man taber håret.

Der er forskel på hår

Der er altså stor forskel på hvor robust et hår er. Med FUE-teknikken kan man flytte rundt på de robuste hår fra nakke- / sideregionerne, hvilket igen betyder, at man ikke bare får en ny hårpragt ovenpå hovedet, men også at den er langtidsholdbar.

Place4hair v/Klaus Mathiesen

Start processen i dag

Bliv vejledt af en konsulent som selv har fået lavet hårtransplantation.

100% garanti

Med hair by hair teknikken kan vi love de fleste en frisure som giver et yngre look, som syner fuldstændig naturligt, og hvor det nye hår ikke kan skelnes fra det gamle, selv ikke af din frisør.

Personlig rådgivning

Du får et ærligt svar, hvis vi vurderer, at dit hårtab ikke egner sig til transplantation, vi påtager os ganske enkelt ikke en opgave, hvis vi på dine vegne vurderer, at resultatet ikke vil blive tilfredsstillende.

Gratis konsultation

Alle konsultationer på place4hair er gratis. Ring nu 40963666 for en gratis konsultation. Så vil vi gennemgå din “hår situation”. Blandt andet hvor mange hår, der bør transplanteres for at få et fornuftigt resultat.