Ferrari på hårfronten

Ferrari på hårfronten

FUE – Forudsætningen for et super resultat er, at man mestrer FUE-teknikken til perfektion. Det vil sige at man er i stand til først at fjerne de enkelte hår skånsomt og uden synlige tegn fra nakke- / sideregionerne.

Dernæst at forberede de enkelte hår, så de er klar til at blive plantet og ikke mindst at plante de nye hår helt perfekt med afstand, dybde, vinkling og fordeling af tykkelse, så den nye hårpragt falder i ét med omgivelserne.

Place4hair samarbejder med nogle af verdens allerbedste kirurger, vi taler om top 5 indenfor hårtransplantationsindustrien med mere end 15 års erfaring og mere end 3000 hårtransplantationer bag sig.
Det betyder at ”man kan stjæle hår” fra områder med tæt hårvækst og flytte til de skaldede eller hårtynde områder. De hår som man stjæler fra hårtætte områder er robuste hår, der under normale omstændigheder evner at vokse alle de steder, hvor man taber håret.

Der er altså stor forskel på hvor robust et hår er. Med FUE-teknikken kan man flytte rundt på de robuste hår fra nakke- / sideregionerne, hvilket igen betyder, at man ikke bare får en ny hårpragt ovenpå hovedet, men også at den er langtidsholdbar.

Place4hair v/Klaus Mathiesen

Start processen i dag

Bliv vejledt af en konsulent som selv har fået lavet hårtransplantation.

100% garanti

Med hair by hair teknikken kan vi love de fleste en frisure som giver et yngre look, som syner fuldstændig naturligt, og hvor det nye hår ikke kan skelnes fra det gamle, selv ikke af din frisør.

Personlig rådgivning

Du får et ærligt svar, hvis vi vurderer, at dit hårtab ikke egner sig til transplantation, vi påtager os ganske enkelt ikke en opgave, hvis vi på dine vegne vurderer, at resultatet ikke vil blive tilfredsstillende.

Gratis konsultation

Alle konsultationer på place4hair er gratis. Ring nu 40963666 for en gratis konsultation. Så vil vi gennemgå din “hår situation”. Blandt andet hvor mange hår, der bør transplanteres for at få et fornuftigt resultat.